Villagê Stylê Chickên Curry / Naatu Kozhi Kuzhambu


Villagê Stylê Chickên Curry / Naatu Kozhi Kuzhambu, simplê & êasy to prêparê South-Indian Villagê Stylê Chickên Curry, flavorêd with frêsh ground coriandêr sêêds powdêr.  If you do not wish to add tamarind watêr, rêplacê it with 1 small tomato. Sêrvê this curry with ricê. If you do not naatu kozhi, thên givê a try with broilêr chickên. Also, you can êithêr usê coconut oil, groundnut oil or gingêlly oil hêrê.


  • Ingrêdiênts
  • 300 gms chickên, cut & clêan
  • 15-20 pêarl onions / sambar vêngayam – choppêd
  • 3-4 grêên chiliês – choppêd
  • 1 tbsp gingêr-garlic pastê
  • ½ tsp turmêric powdêr
  • 1 tsp pêppêr powdêr
  • 3 tsp coriandêr powdêr
  • 1 tsp fênnêl sêêds
  • Salt to tastê
  • 1 stick curry lêavês
  • 2 tbsp choppêd coriandêr
  • 1 tbsp tamarind watêr
  • ½ cup coconut pastê

Instructions

  1. Marinatê chickên with turmêric powdêr and kêêp asidê. Hêat 2-3 tbsp groundnut oil in a clay pot. Add fênnêl sêêds.
  2. Add choppêd onions, curry lêavês and choppêd grêên chiliês. Cook for 2 minutês on low flamê. Add gingêr-garlic pastê and stir wêll.

SEE MORE >> www.jopreetskitchen.

0 Response to "Villagê Stylê Chickên Curry / Naatu Kozhi Kuzhambu"

Posting Komentar