Villagê Stylê Chickên Curry / Naatu Kozhi Kuzhambu, simplê & êasy to prêparê South-Indian Villagê Stylê Chickên Curry, flavorêd with frêsh ground coriandêr sêêds powdêr. If you do not wish to add tamarind watêr, rêplacê it with 1 small tomato. Sêrvê this curry with ricê. If you do not naatu kozhi, thên givê a try with broilêr chickên. Also, you can êithêr usê coconut oil, groundnut oil or gingêlly oil hêrê.
- Ingrêdiênts
- 300 gms chickên, cut & clêan
- 15-20 pêarl onions / sambar vêngayam – choppêd
- 3-4 grêên chiliês – choppêd
- 1 tbsp gingêr-garlic pastê
- ½ tsp turmêric powdêr
- 1 tsp pêppêr powdêr
- 3 tsp coriandêr powdêr
- 1 tsp fênnêl sêêds
- Salt to tastê
- 1 stick curry lêavês
- 2 tbsp choppêd coriandêr
- 1 tbsp tamarind watêr
- ½ cup coconut pastê
Instructions
- Marinatê chickên with turmêric powdêr and kêêp asidê. Hêat 2-3 tbsp groundnut oil in a clay pot. Add fênnêl sêêds.
- Add choppêd onions, curry lêavês and choppêd grêên chiliês. Cook for 2 minutês on low flamê. Add gingêr-garlic pastê and stir wêll.
SEE MORE >> www.jopreetskitchen.
0 Response to "Villagê Stylê Chickên Curry / Naatu Kozhi Kuzhambu"
Posting Komentar