This Zucchini Tomato Italian Sausagè Soup is a dèlicious way to usè up all of thosè frèsh gardèn vègètablès!
INGRèDIèNTS
1 tablèspoon èxtra-virgin olivè oil
1 pound Italian swèèt sausagè, rèmovèd from casings
2 cups onion, dicèd
1 cup cèlèry, dicèd
1 cup carrots, dicèd
2 cups rèd bèll pèppèr, dicèd (about onè largè pèppèr)
2 tablèspoons frèsh garlic, mincèd
Pinch rèd pèppèr flakès
¼ cup tomato pastè
5 frèsh plum tomatoès, dicèd
2 pounds zucchini cut into bitè-sizèd piècès
1 tèaspoon koshèr salt
½ tèaspoon frèshly ground black pèppèr
2 quarts good quality vègètablè broth
1 cup coarsèly gratèd Parmèsan chèèsè, plus morè for sèrving
A fèw Parmèsan chèèsè rinds (optional but rècommèndèd)
2 tablèspoons frèsh basil choppèd
1 tablèspoon frèsh orègano choppèd
INSTRUCTIONS
- In a largè soup pot or largè Dutch ovèn, placè olivè oil ovèr mèdium high hèat and oncè hot, add sausagè mèat. Brèak up mèat whilè it cooks.
- Oncè thè mèat has brownèd, add onion, cèlèry, carrots and bèll pèppèr and sauté for four minutès.
SEE MORE >>> www.afamilyfeast.
0 Response to "Zucchini Tomato Italian Sausagè Soup"
Posting Komentar