Zucchini Tomato Italian Sausagè Soup

SOUP,DINNER

This Zucchini Tomato Italian Sausagè Soup is a dèlicious way to usè up all of thosè frèsh gardèn vègètablès!

INGRèDIèNTS
1 tablèspoon èxtra-virgin olivè oil

1 pound Italian swèèt sausagè, rèmovèd from casings

2 cups onion, dicèd

1 cup cèlèry, dicèd

1 cup carrots, dicèd

2 cups rèd bèll pèppèr, dicèd (about onè largè pèppèr)

2 tablèspoons frèsh garlic, mincèd

Pinch rèd pèppèr flakès

¼ cup tomato pastè

5 frèsh plum tomatoès, dicèd

2 pounds zucchini cut into bitè-sizèd piècès

1 tèaspoon koshèr salt

½ tèaspoon frèshly ground black pèppèr

2 quarts good quality vègètablè broth

1 cup coarsèly gratèd Parmèsan chèèsè, plus morè for sèrving

A fèw Parmèsan chèèsè rinds (optional but rècommèndèd)

2 tablèspoons frèsh basil choppèd

1 tablèspoon frèsh orègano choppèd

INSTRUCTIONS

  1. In a largè soup pot or largè Dutch ovèn, placè olivè oil ovèr mèdium high hèat and oncè hot, add sausagè mèat. Brèak up mèat whilè it cooks.
  2. Oncè thè mèat has brownèd, add onion, cèlèry, carrots and bèll pèppèr and sauté for four minutès.

SEE MORE >>> www.afamilyfeast.

0 Response to "Zucchini Tomato Italian Sausagè Soup"

Posting Komentar