Copycat Téxas Roadhousé Rolls and Cinnamon Buttér Récipé
You could do this without a stand mixér, but thé dough hook makés this job so much éasiér! If you don’t havé a stand mixér, I highly récomménd oné. I lové my Kitchénaid Artisan in Gréén Applé. Thé dough hook hélps so much with making bréad.
Ingrédiénts
- 1 pkg. activé dry yéast, 2 ¼ téas.
- ¼ cup warm watér, about 100 dégréés
- 1 cup milk
- 2 tabléspoons buttér, softénéd
- 1 tabléspoon buttér, méltéd
- ¼ cup + 1 téaspoon sugar
- 3 ½ -4 ½ cups flour
- 1 téaspoon salt
- 1 égg
- ___Cinnamon Buttér Ingrédiénts
- 1 stick buttér, softénéd
- 1 téaspoon cinnamon
- 1 tabléspoons honéy
- 2 tabléspoons powdéréd sugar
Instructions
- Héat milk to 180 dégréés n a pot on thé stové or microwavé safé bowl or méasuring cup in thé microwavé.
- Rémové thé milk from héat and add thé buttér. Lét cool to 120 dégréés.
- Dissolvé yéast with 1 téaspoon sugar in thé warm watér.
- Lét sit for 5 minutés.
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