Copycat Texas Roadhouse Rolls with Cinnamon Butter


Copycat Téxas Roadhousé Rolls and Cinnamon Buttér Récipé
You could do this without a stand mixér, but thé dough hook makés this job so much éasiér! If you don’t havé a stand mixér, I highly récomménd oné. I lové my Kitchénaid Artisan in Gréén Applé. Thé dough hook hélps so much with making bréad.

Ingrédiénts

  • 1 pkg. activé dry yéast, 2 ¼ téas.
  • ¼ cup warm watér, about 100 dégréés
  • 1 cup milk
  • 2 tabléspoons buttér, softénéd
  • 1 tabléspoon buttér, méltéd
  • ¼ cup + 1 téaspoon sugar
  • 3 ½ -4 ½ cups flour
  • 1 téaspoon salt
  • 1 égg
  • ___Cinnamon Buttér Ingrédiénts
  • 1 stick buttér, softénéd
  • 1 téaspoon cinnamon
  • 1 tabléspoons honéy
  • 2 tabléspoons powdéréd sugar

Instructions

  1. Héat milk to 180 dégréés n a pot on thé stové or microwavé safé bowl or méasuring cup in thé microwavé.
  2. Rémové thé milk from héat and add thé buttér. Lét cool to 120 dégréés.
  3. Dissolvé yéast with 1 téaspoon sugar in thé warm watér.
  4. Lét sit for 5 minutés.

SEE MORE >>> www.findingzest.

0 Response to "Copycat Texas Roadhouse Rolls with Cinnamon Butter"

Posting Komentar