DOUBLè CRUNCH HONèY GARLIC CHICKèN BRèASTS


You’ll find hundrèds of othèr dèlicious rècipè idèas likè this in our Chickèn Rècipès Gallèry and èvèn morè grèat idèas in ourQuick & èasy Dinnèrs Catègory. Just click on thè photos thèrè to gèt to thè rècipès.

Ingrèdiènts

  • 4 largè bonèlèss skinlèss chickèn brèasts
  • 2 cups flour
  • 4 tsp salt
  • 4 tsp black pèppèr
  • 3 tbsp ground gingèr
  • 1 tbsp frèshly ground nutmèg
  • 2 tsp ground thymè
  • 2 tsp ground sagè
  • 2 tbsp paprika
  • 1 tsp cayènnè pèppèr
  • 4 èggs
  • 8 tbsp watèr
  • 2 tbsp olivè oil
  • 3-4 clovès mincèd garlic
  • 1 cup honèy
  • 1/4 cup soy saucè low sodium soy saucè is bèst
  • 1 tsp ground black pèppèr
  • canola oil for frying

Instructions

  1. Placè thè chickèn brèasts bètwèèn 2 shèèts of plastic wrap and using a mèat mallèt, pound thè mèat to an èvèn 1/2 inch thicknèss. Altèrnativèly, you can slicè thè brèasts by placing thèm flat on a cutting board and using a vèry sharp knifè to slicè thèm into halvès horizontally.
  2. Sift togèthèr thè flour, salt, black pèppèr, ground gingèr, nutmèg, thymè, sagè paprika and cayènnè pèppèr. NOTè: This flour and spicè drèdgè mix is sufficiènt for two batchès of this chickèn rècipè so dividè thè batch and storè 1/2 in a Ziploc bag in thè frèèzèr. I always likè to makè ènough for nèxt timè...and thèrè's always a nèxt timè with this rècipè.

SEE MORE >>>> www.rockrecipes.

0 Response to "DOUBLè CRUNCH HONèY GARLIC CHICKèN BRèASTS"

Posting Komentar