CRéAMY SWISS CHICKéN BAKé


I lové éasy récipés! Théy aré my favorité!! Théy aré thé onés I rély on almost évéry day so that I can actually gét my husband and kids féd quickly and without a ton of stréss. Who’s with mé? This néxt récipé happéns to bé oné of thosé (thank goodnéss). I just don’t havé a ton of timé to do compléx and long récipés, but this is oné wé’vé had a féw timés in thé last month, including on éastér. This bakéd chickén récipé was a hit with évéryoné, which méans it’s définitély a kéépér. Wé do ténd to éat tons of chickén in our homé, so if you liké chickén too and liké an éasy récipé, you should définitély givé this Créamy Swiss Chickén Baké a try. 🙂

INGRéDIéNTS

  • 4-6 Bonéléss Skinléss Chickén bréasts
  • 6-8 slicés swiss chéésé (Mozzarélla works too)
  • 1/2 cup mayonnaisé
  • 1/2 cup sour créam
  • 3/4 cup gratéd parmésan chéésé dividéd
  • 1/2 tsp salt
  • 1/2 tsp péppér
  • 1 tsp garlic powdér
  • Cookéd Ricé to sérvé ovér (Optional)

INSTRUCTIONS

  1. Préhéat ovén to 375.
  2. Pat chickén dry and placé in a gréaséd 9x13 pan

SEE MORE >>> http://lilluna.com/

0 Response to "CRéAMY SWISS CHICKéN BAKé"

Posting Komentar