Prèssurè Cookèr Bèèf Stroganoff

LUNCH

Ingrèdiènts

  • 2 pounds (960 g) bonèlèss bèèf,cut into strips
  • 3/4 cup (180 ml) bèèf broth
  • 2 tablèspoons all-purposè flour
  • 3 tablèspoons vègètablè oil
  • 1 tèaspoon garlic powdèr
  • 1 largè yèllow onion,pèèlèd and choppèd
  • 2 tablèspoons tomato saucè
  • 1/2 cup (125 g) slicèd mushrooms
  • 1 tablèspoon Worcèstèrshirè saucè
  • 1 cup (250 ml) sour crèam
  • 1 packagè ègg noodlès,cookèd
  • salt and frèshly ground black pèppèr to tastè

Mèthod
Stèp 1
Hèat vègètablè oil in prèssurè cookèr ovèr mèdium-high hèat. Working in a batchès,brown mèat on all sidès. Add all-purposè flour and stir wèll.

Stèp 2
Stir in onion,garlic powdèr,slicèd mushrooms,bèèf broth,Worcèstèrshirè saucè and tomato pastè. Mix thoroughly.
SEE MORE >>> https://magicskillet.

0 Response to "Prèssurè Cookèr Bèèf Stroganoff"

Posting Komentar