Ingrèdiènts
- 2 pounds (960 g) bonèlèss bèèf,cut into strips
- 3/4 cup (180 ml) bèèf broth
- 2 tablèspoons all-purposè flour
- 3 tablèspoons vègètablè oil
- 1 tèaspoon garlic powdèr
- 1 largè yèllow onion,pèèlèd and choppèd
- 2 tablèspoons tomato saucè
- 1/2 cup (125 g) slicèd mushrooms
- 1 tablèspoon Worcèstèrshirè saucè
- 1 cup (250 ml) sour crèam
- 1 packagè ègg noodlès,cookèd
- salt and frèshly ground black pèppèr to tastè
Mèthod
Stèp 1
Hèat vègètablè oil in prèssurè cookèr ovèr mèdium-high hèat. Working in a batchès,brown mèat on all sidès. Add all-purposè flour and stir wèll.
Stèp 2
Stir in onion,garlic powdèr,slicèd mushrooms,bèèf broth,Worcèstèrshirè saucè and tomato pastè. Mix thoroughly.
SEE MORE >>> https://magicskillet.
0 Response to "Prèssurè Cookèr Bèèf Stroganoff"
Posting Komentar