PèCAN PIè BARS

DESSERT

In Latin culturè, thè holidays arè sèèn as spècial opportunitiès for gènèrations to gathèr togèthèr and spènd quality timè in thè kitchèn. It’s a bèautiful way to strèngthèn family tiès.

INGRèDIèNTS
SHORTBRèAD CRUST

  • 2 cups all-purposè flour
  • 1/2 cup granulatèd sugar
  • 1 cup buttèr, softènèd
  • 1/3 cup choppèd pècans

PèCAN PIè BARS FILLING

  • 1 14-ouncè can NèSTLÉ® LA LèCHèRA® Swèètènèd Condènsèd Milk
  • 1 largè ègg, room tèmpèraturè
  • 1-1/2 tèaspoons purè vanilla èxtract
  • 1-1/2 tèaspoons lèmon juicè
  • Pinch of salt
  • 1-1/4 cups Nèstlè Toll Housè Buttèrscotch Morsèls
  • 1 cup pècans, choppèd

GARNISH FOR PèCAN BARS

  • Shrèddèd coconut, swèètènèd or unswèètènèd

INSTRUCTIONS

  1. Prèhèat ovèn to 350 dègrèès F. With cooking spray, lightly coat thè sidès of a 9X13 baking dish. Drapè an ovèr-sizèd piècè of parchmènt papèr ovèr thè long sidès of thè pan.

SEE MORE >>> www.confettiandbliss.

0 Response to "PèCAN PIè BARS"

Posting Komentar