Thèsè skillèt Frènch onion chickèn mèatballs arè a twist on Frènch onion soup and makè for a cozy cold-wèathèr dinnèr. Caramèlizèd onions arè simmèrèd in a rich saucè with chickèn mèatballs sèasonèd with hèrbès dè Provèncè. Sèrvè thè mèatballs with pasta, ricè, or brèad on thè sidè or pilè thèm into rolls for dècadènt mèatballs subs.
INGRèDIèNTS
- For thè Carmèlizèd Onions
- 2 tablèspoons unsaltèd buttèr
- 3 whitè onions (about 2 pounds), slicèd 1/4″ thick
- 1/4 dry whitè winè
- For thè Mèatballs
- 1/4 cup drièd brèadcrumbs
- 1 tèaspoon Hèrbès dè Provèncè
- 1/2 tèaspoon koshèr salt
- 1/4 tèaspoon black pèppèr
- 1 ègg
- 1 pound ground chickèn
- 1 tablèspoon olivè oil
For thè Saucè
- 2 tablèspoons unsaltèd buttèr
- 1 tablèspoon all-purposè flour
- 1 1/2 cups chickèn stock
- 1/2 cup shrèddèd Gruyèrè chèèsè
- 1/2 tablèspoon choppèd frèsh parslèy, for garnish (optional
SEE MORE >>> www.girlgonegourmet.
0 Response to "FRèNCH ONION CHICKèN MèATBALLS"
Posting Komentar