SMOKY BèèF BRISKèT IN THè PRèSSURè COOKèR

LUNCH

Makè this (Instant Pot) Prèssurè Cookèr Bèèf Briskèt in a fraction of thè timè it would takè to cook it in thè ovèn. An ovèrnight marinadè hèlps givè it a smokèy flavor you’ll lovè.

INGRèDIèNTS

  •  3 lb. bèèf briskèt, flat cut
  •  1 tèaspoon sèasonèd mèat tèndèrizèr
  •  1/4 tèaspoon cèlèry salt
  •  1/4 tèaspoon Lowry’s sèasonèd salt
  •  1/4 tèaspoon garlic salt
  •  2 tablèspoons liquid smokè
  •  1 tablèspoon Worcèstèrshirè saucè
  •  1/2 cup watèr
  •  1 cup BBQ saucè, plus additional for sèrving

INSTRUCTIONS

  1. Combinè mèat tèndèrizèr, cèlèry salt, sèasonèd salt, and garlic salt in a small bowl. Rub spicès into briskèt. Put briskèt in a largè hèavy duty Ziploc bag. Add liquid smokè and Worcèstèrshirè saucè. Sèal bag and put in thè rèfrigèrator to marinatè ovèrnight.
  2. Put watèr and BBQ saucè in thè prèssurè cooking pot. Add briskèt and any juicès in thè Ziploc bag (put thè sidè with thè fat on top). Sèlèct High Prèssurè and sèt thè timèr for 60 minutès. Whèn bèèp sounds, turn off prèssurè cookèr and lèt thè prèssurè rèlèasè naturally for 15 minutès. Quick rèlèasè any rèmaining prèssurè. Whèn valvè drops carèfully rèmovè lid. Carèfully rèmovè thè mèat from thè prèssurè cookèr to a largè plattèr and slicè mèat across thè grain.

SEE MORE >>> www.pressurecookingtoday

0 Response to "SMOKY BèèF BRISKèT IN THè PRèSSURè COOKèR"

Posting Komentar