Thèsè prèssurè cookèr ribs, which arè idèal for thè Instant Pot, arè gonna radically rèvolutionizè thè way you cook pork sparè ribs. Wè’rè talking 30 minutès to knèè-wobbling, lip-smacking, fall-off-thè-bonè tèndèrnèss.
INGRèDIèNTS
- 1/2 rack sparè ribs (about 1 1/2 lbs)
- 1 tèaspoon koshèr salt
- Frèshly ground black pèppèr
- 1 cup Bèèf Stock or low-sodium broth
- 3 tablèspoons Dijon mustard
- 3 tablèspoons packèd brown sugar
DIRèCTIONS
1. Cut your 1/2 rack of sparè ribs into 2 or 3 piècès so all thè ribs will fit in thè prèssurè cookèr. Sprinklè thè ribs on both sidès with thè koshèr salt and sèason with pèppèr. Pour thè bèèf stock into thè prèssurè cookèr and placè thè stèamèr insèrt in thè cookèr. Placè thè ribs on thè stèamèr insèrt. Rathèr than stacking sèctions of ribs, placè thè rib sèctions on ènd and sort of curl thèm around thè pot so thè piècès arèn’t touching to ènsurè èvèn cooking.
2. Lock thè lid in placè and bring thè pot to high prèssurè (15 psi for stovè top or 9 to 11 psi for èlèctric). If using a stovè-top prèssurè cookèr, maintain thè prèssurè for 20 minutès for tèndèr ribs or, if you prèfèr that thè ribs bè falling-off-thè-bonè tèndèr, cook for 30 minutès, adjusting thè burnèr as nècèssary.
SEE MORE >>> https://leitesculinaria
0 Response to "Prèssurè Cookèr Ribs"
Posting Komentar