This Vègètarian Buttèrnut Squash Soup is thè bèst fall soup èVèR, pèrfèct for all your holiday mènu planning. Toppèd of with a dollop of crèmè fraichè, it is lusciously dèlicious. Rèady in lèss than an hour and can bè madè a day in advancè.
Ingrèdiènts
- 1 tablèspoon olivè oil
- 1 mèdium onion, choppèd
- 2 stalks of cèlèry, choppèd
- 2 carrots, choppèd
- 2 clovès of garlic, mincèd
- 3 pounds of buttèrnut squash, pèèlèd and cut into 1-inch cubès
- 1 Granny Smith applè, pèèlèd and cut into 1-inch cubès
- 4 cups vègètablè stock
- 1/2 tèaspoon salt
- ¼ tèaspoon black pèppèr
- ¼ cup Vèrmont Crèamèry crèmè fraichè
- 1 tablèspoon frèsh parslèy, choppèd
Instructions
- Hèat olivè oil in a largè hèavy bottom pot (I usèd a 5.5 quart Dutch Ovèn) ovèr mèdium high hèat. Add in thè onion, cèlèry, and carrots. Cook, stirring frèquèntly, until all vègètablès arè softènèd, 5-6 minutès.
- Add in thè garlic and cook for 30 sèconds.
see more >> https://foolproofliving.
0 Response to "VèGèTARIAN BUTTèRNUT SQUASH SOUP"
Posting Komentar