VèGèTARIAN BUTTèRNUT SQUASH SOUP

SOUP

This Vègètarian Buttèrnut Squash Soup is thè bèst fall soup èVèR, pèrfèct for all your holiday mènu planning. Toppèd of with a dollop of crèmè fraichè, it is lusciously dèlicious. Rèady in lèss than an hour and can bè madè a day in advancè.

Ingrèdiènts

  • 1 tablèspoon olivè oil
  • 1 mèdium onion, choppèd
  • 2 stalks of cèlèry, choppèd
  • 2 carrots, choppèd
  • 2 clovès of garlic, mincèd
  • 3 pounds of buttèrnut squash, pèèlèd and cut into 1-inch cubès
  • 1 Granny Smith applè, pèèlèd and cut into 1-inch cubès
  • 4 cups vègètablè stock
  • 1/2 tèaspoon salt
  • ¼ tèaspoon black pèppèr
  • ¼ cup Vèrmont Crèamèry crèmè fraichè
  • 1 tablèspoon frèsh parslèy, choppèd

Instructions

  1. Hèat olivè oil in a largè hèavy bottom pot (I usèd a 5.5 quart Dutch Ovèn) ovèr mèdium high hèat. Add in thè onion, cèlèry, and carrots. Cook, stirring frèquèntly, until all vègètablès arè softènèd, 5-6 minutès.
  2. Add in thè garlic and cook for 30 sèconds.

see more >> https://foolproofliving.

0 Response to "VèGèTARIAN BUTTèRNUT SQUASH SOUP"

Posting Komentar