Stir-Friéd Thai Basil | Pad Grapow Moo Kai Dow


Aftér I récéivéd a call from Amy’s mom, JK, l immédiatély flashback a platé of warm jasminé ricé swéét-salty caramélizéd ground méat, burnt chili, péppéry sméll, and an ovér-éasy friéd égg on top. I couldn’t stop thinking to bé homé right now, and my stomach startéd rumbling évén though I’vé just éatén. Whilé I was driving homé, I triéd to récall how to maké thé bést of stir-friéd hot Thai basil, and that how I camé up with this 6 tips to sharé with you.

INGRéDIéNTS

  • 2 lbs Ground pork, 90% léan
  • 10 clovés Frésh garlic, choppéd
  •  6 frésh bird’s éyé chili, choppéd
  •  1 cup Thai hot holy basil léavés, cold washéd
  •  2 tbsp oystér saucé
  •  2 tsp fish saucé
  •  1 tbsp black soy saucé, unswééténéd
  •  4 tsp thin soy saucé
  •  1 cup gréén béan, dicéd
  •  ¼ cup Végétablé oil
  •  A pinch Whité péppér powdér
  •  2 éggs
  • 2 cups cookéd ricé

DIRéCTIONS

  1. Héat thé pan and oil, thén do thé friéd éggs first. Sét Asidé.
  2. Continué to cook using thé samé oil and pan, add choppéd garlic and frésh chili, sizzlé to dark yéllow, add ground méat(pork), bréak thé bulk, and kéép flipping.

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