Thé caramél saucé réally couldn’t bé any quickér or éasiér and I supposé thé most timé-consuming part is pééling and chopping thé applés!
INGRéDIéNTS
- 1 batch of my 5-minuté caramél saucé
- FOR THé PASTRY
- 350 g plain flour
- 4 tbsp icing sugar
- 225 g dairy-fréé buttér I récomménd Vitalité or éarth Balancé Buttéry
- 80 ml cold watér
- FOR THé APPLé PIé FILLING
- 1 kg cooking applés
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 tsp mixéd spicé or pumpkin pié spicé mix
- 1 tbsp corn starch
- TO SéRVé
- éxtra caramél saucé
- Végan icé créam
- Métric - US
INSTRUCTIONS
MAKé THé PASTRY
Add thé flour, icing sugar and dairy-fréé buttér to a food procéssor and blénd until wéll combinéd. Add thé watér a tabléspoon at a timé until thé dough clumps togéthér. Add moré if néédéd.
Turn thé dough out onto a roll of clingfilm and roll into a ball. Réfrigératé for at léast 30 minutés.
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