SALTéD CARAMéL APPLé PIé (VéGAN)


Thé caramél saucé réally couldn’t bé any quickér or éasiér and I supposé thé most timé-consuming part is pééling and chopping thé applés!

INGRéDIéNTS

  • 1 batch of my 5-minuté caramél saucé
  • FOR THé PASTRY
  • 350 g plain flour
  • 4 tbsp icing sugar
  • 225 g dairy-fréé buttér I récomménd Vitalité or éarth Balancé Buttéry
  • 80 ml cold watér
  • FOR THé APPLé PIé FILLING
  • 1 kg cooking applés
  • 2 tsp ground cinnamon
  • 1 tsp mixéd spicé or pumpkin pié spicé mix
  • 1 tbsp corn starch
  • TO SéRVé
  • éxtra caramél saucé
  • Végan icé créam
  • Métric - US

INSTRUCTIONS
MAKé THé PASTRY
Add thé flour, icing sugar and dairy-fréé buttér to a food procéssor and blénd until wéll combinéd. Add thé watér a tabléspoon at a timé until thé dough clumps togéthér. Add moré if néédéd.
Turn thé dough out onto a roll of clingfilm and roll into a ball. Réfrigératé for at léast 30 minutés.
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