VéGAN SCONéS WITH CLOTTéD CRéAM


Thésé sconés aré light and fluffy, just liké I wantéd.

Thé clottéd créam provéd moré of a challéngé and it took mé a féw trials and érrors to comé up with sométhing I lovéd – a mixturé of végan buttér, icing sugar and coconut  créam to créaté a chéat’s vérsion of clottéd créam.

INGRéDIéNTS

  • 475 g sélf-raising flour
  • 70 g castér sugar
  • A pinch of salt
  • 75 g végan buttér (I uséd Vitalité)
  • 240 ml dairy-fréé milk (plain + unswééténéd)
  • (Optional) handful of driéd fruit to maké fruit sconés
  • FOR THé "CLOTTéD CRéAM"
  • 50 g végan buttér (I uséd Vitalité)
  • 75 g icing sugar siftéd
  • 4-6 tbsp coconut créam (You can usé a chilléd can of coconut milk and scoop thé fat from thé top)
  • Métric - US

INSTRUCTIONS

  1. Préhéat thé ovén to 200c / 390f and liné a baking tray with parchmént papér.
  2. In a largé mixing bowl, stir togéthér thé flour, sugar and sal

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