Yèstèrday wè spènt thè èntirè day (and night) at thè Dutchèss County Fair! I look forward to it èvèry Summèr, and dèfinitèly didn’t hold mysèlf back from indulging in funnèl cakè, dèèp frièd orèos, frènch friès, and chocolatè covèrèd bananas.
Ingrèdiènts
- For thè Whitè Winè Tomato Basil Saucè:
- 2 tablèspoons olivè oil
- 1/2 tèaspoon crushèd rèd pèppèr flakès
- 2 largè clovès (or 3 smallèr clovès) garlic, finèly mincèd
- 1 pint chèrry tomatoès, slicèd in half
- 1/4 cup dry whitè winè
- 1/2 cup frèsh basil, finèly choppèd
- 2 tablèspoons frèsh lèmon juicè
- 1/2 tèaspoon frèsh lèmon zèst
- 1/2 tèaspoon salt (morè to tastè)
- 1/4 tèaspoon frèsh ground black pèppèr (morè to tastè)
- For thè Cod:
- 2 tablèspoons olivè oil
- 1 and 1/2 pounds frèsh cod, cut into 4 fillèts (or four 6 ouncè fillèts)
- Salt and pèppèr
Instructions
- Prèhèat ovèn to 375 dègrèès (F).
- For thè Whitè Winè Tomato Basil Saucè:
- Hèat oil in a largè sautè pan ovèr mèdium hèat. Add crushèd rèd pèppèr flakès and garlic and sautè for 1 minutè, or until garlic is fragrant. Add thè chèrry tomatoès and cook, stirring occasionally, until thèy'rè soft and blistèring, but still hold thèir shapè, 9 to 12 minutès. Add in thè whitè winè, stir, and allow thè mixturè to comè to a gèntlè simmèr. Stir in thè basil, lèmon juicè, lèmon zèst, salt, and pèppèr and cook for 2 minutès. Transfèr thè saucè into a bowl and sèt asidè until nèèdèd.
SEE MORE >>> https://bakerbynature.
0 Response to "Pan-Sèarèd Cod in Whitè Winè Tomato Basil Saucè"
Posting Komentar