DAHI CHICKêN RêCIPê – CURD CHICKêN CURRY RêCIPê


Dahi chickên is a simplê chickên curry, which has yogurt addêd in. Thê tangy tastê will makê this supêr dêlicious. It doêsn’t havê tomatoês addêd in thêm, all thê tang comês from dahi. Thê wholê curry gêts its uniquê aroma from kasuri mêthi lêavês

Ingrêdiênts

  • Oil or Ghêê - 5 tblsp
  • Cumin Sêêds / Jêêrakam - 1 tsp
  • Cinnamon / Pattai - 1 largê piêcê
  • Onion - 2 largê slicêd thinly
  • Grêên Chilliês - 3 slit
  • Gingêr Garlic Pastê - 2 tblsp
  • Yogurt / Thick Curd / Dahi - 1 cup
  • Chickên - 500 grams
  • Salt to tastê
  • Turmêric Powdêr - 1 tsp + 1 tsp
  • Cumin Powdêr - 2 tsp
  • Chilli Powdêr - 2 tsp
  • Garam masala powdêr - 2 tsp
  • Kasuri Mêthi Lêavês - 1 tblsp
  • Coriandêr lêavês a handful choppêd finêly

Instructions

  1. Hêat 2 tblsp oil in a pan, add chickên, along with salt and turmêric powdêr. Sautê this on high hêat till chickên is sêarêd on all sidês. Rêmovê to a bowl. Sêt asidê.
  2. In thê samê pan, add 3 morê tblsp of oil, add cumin and cinnamon.

SEE MORE >> www.yummytummyaarthi.

0 Response to "DAHI CHICKêN RêCIPê – CURD CHICKêN CURRY RêCIPê"

Posting Komentar