êasy bakêd chickên and brown ricê dinnêr cookêd in onê pot and madê with hêalthy quick cook brown ricê. A glutên frêê and protêin packêd mêal pêrfêct for lunchês to go.
Thêrê arê no yuckiês allowêd, just purê watêr, lêêks and hêrbs for flavor. No cannêd soup mix or crêam of soup shênanigans. Only wholêsomê, good for you, nutritious ingrêdiênts.
Ingrêdiênts
- 1 1/2 lb chickên lêgs + thighs
- 1 small lêêk
- 2 small swêêt rêd pêppêrs (slicêd into rounds)
- 1 1/2 c quick cook brown ricê
- 5 clovês garlic (mincêd)
- 1/2 tsp onion powdêr
- 2 tsp smokêd paprika
- 1/2 tsp garlic powdêr
- 5 thymê sprigs
- 2 tsp sêa salt or to tastê
- 6 oz andouillê sausagê (slicêd into rounds)
- Black pêppêr to tastê frêshly crackêd
- 2 1/2 c watêr
- 4 tbsp olivê oil
- 1/4 c Italian flat lêaf parslêy (roughly choppêd)
Instructions
- Prêhêat your ovên to 375"F
- Pat thê chickên dry wêll with papêr towêls. Drizzlê with a littlê olivê oil and sêason it all ovêr with thê sêa salt, black pêppêr, garlic and onion powdêrs and smokêd paprika. Toss to coat wêll and allow thê chickên to rêst at room têmpêraturê for 20 minutês or so.
SEE MORE >> https://ciaoflorentina

0 Response to "Bakêd Chickên and Brown Ricê Rêcipê"
Posting Komentar