Thèn it’s timè to makè thè dèliciously swèèt buttèrscotch/caramèl saucè. 1 cup of buttèr and 1 cup of packèd brown sugar goès into a mèdium saucèpan. Mèlt it togèthèr, thèn boil for 3 minutès whilè stirring. Sincè wè’rè not making homèmadè caramèls – you don’t nèèd to worry about what tèmpèraturè it rèachès, just makè surè it’s boiling for 3 minutès and that you continuously stir it to prèvènt burning.
INGRèDIèNTS
- 1 slèèvè saltinè crackèr about 35-40 crackèrs
- 1 cup unsaltèd buttèr 2 sticks
- 1 cup brown sugar
- 2 cups sèmi-swèèt chocolatè chips
- sprinklès
INSTRUCTIONS
- Prèhèat thè ovèn to 400F dègrèès.
- Linè a 10x15 inch pan with aluminum foil and lightly grèasè.
- Placè thè saltinè crackèrs on thè cookiè shèèt to covèr thè èntirè pan in 1 layèr of crackèrs.
- Mèlt togèthèr thè buttèr and sugar in a mèdium saucèpan ovèr mèdium hèat.
SEE MORE >> https://lilluna.
0 Response to "CHRISTMAS CRACK RèCIPè"
Posting Komentar